Почетна » ПОСЛЕДЊИ СИМИНИ ТРЗАЈИ! Шта се дешава око избора председника ОО напредњака у Гроцкој?

ПОСЛЕДЊИ СИМИНИ ТРЗАЈИ! Шта се дешава око избора председника ОО напредњака у Гроцкој?

од admin
0 коментар

Симоновић, против кога је подигнута оптужница за паљење куће нашег новинара Јовановића, успео је, за сада, да постави на место председника ГО Гроцка свог дугогодишњег књиговођу Живадинку Аврамовић, као и да задржи чланове већа које је он поставио за време свог мандата.

Међутим, Симоновић није успео у постављању председника напредњака у Гроцкој. То место је још упражњено, а за њега се Симоновић бори свим силама. Толико далеко иде његова борба да је до јучерашњем сараднику Стефану Дилберовићу одузео службени ауто, преселио га у другу мању канцеларију а врши и многе друге тортуре над њим. Све то је урадио јер сумња да му Дилберовић окреће леђа.

Да би слика била јаснија до које мере иде Симоновић, најбоље би било објаснити на једном догађају пре три године, за који је цела Србија сазнала. Наиме, за локалне и опште изборе 2016. године на листи за народне посланике нашла се Јасмина Мандић, тадашња заменица председника. Јасмина је била верни и одани слуга Симоновића, али је њему засметало то што она претендује на вишу позицију. Сима је знао за Јасминину аферу са ожењеним мушкарцем, те је наредио Стефану Дилберовићу да са њеног компјутера уради „принт скрин“ екрана, односно дописивања са њим. Дилберовић је то одрадио, а Симоновић је затим проследио медијима, од којег је први био наш, ту преписку. Након објављивања те преписке за „похотну Јацу“ сазнала је цела Србија и странка ју је скинула са листе за народне посланике. Након што је добио изборе, Симоновић Мандићку поставља за члана Већа у ГО Гроцка задуженог за верске заједнице и информисање. Ту је Симоновић јасно ставио до знања Јасмини са ким има посла, и шта ће се десити уколико буде непослушна, иако она генерално и данас не зна да јој је Симоновић подметнуо тај случај.

Исто тако и данас Симоновић примењује своје методе иако је свестан да ће одговарати као налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића. Али, Симоновић ипак има у плану да иако буде у затвору руководи општином управо са својим постаљеним људима. Треба узети и у обзир да Симоновић и даље има огроман прилив финансија преко разноразних предузећа који послују са ГО Гроцка.

 

ВЛАШКОВИЋ СМЕТЊА ЈЕР ЗАТВАРА СИМОНОВИЋЕВ ТОК?

 

Како је раније Жиг Инфо писао, један од кандидата на место председника ОО СНС-а у Гроцкој јесте привредник из Калуђерице Дејан Влашковић (на насловној фотографији са Симоновићем). Влашковић је од раније познат као финансијер многих пројеката у Гроцкој. Изградња више паркића, Дома здравља или финансирање Грочанских свечаности су само делић оног у чему је Влашковић учествовао. Додуше, Влашковић никада није представљен као донатор већ је Симоновић, као и за многе друге, све заслуге преписао сам себи.

Примера ради, Влашковић је на једним одржаним Грочанским свечаностима донатор чамца који је требао да буде уручен победнику такмичења. Исти такав чамац је касније виђен на Сребрном језеру испред марине поред викендице Симоновића.

За упућене у грочанске прилике напредњака,с твар је јасна. Уколико би Влашковић дошао на чело грочанских напредњака, Симоновићева владавина из сенке би престала. Многи од чланова већа, па и самих радника Јавних предузећа у Гроцкој би волели да Влашковић дође на место напредњака јер би његовим доласком престали да дају скоро половину од плате које примају. Вероватно ће се поставити и питање уговора са ЕКо Гроцка, фирме која је главни финансијер Симоновића. Како је Влашковић финансијски остварена личност, у табору напредњака очекује се да се са таквим малверзацијама престане.

Подсетимо се Жиг Инфо је раније објавио информацију, односно птоврду бившег радника ГО Гроцка који је тврдио да је половину своје зараде испостављао Симоновићу, као и многобројним Симоновићевим фирмама које извлаче новац из буџета ове општине.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар