Почетна » ПОСТИЗБОРНО ОТРЕЖЊЕЊЕ: Напредњак најурен из странке јер је УЗЕО ПАРЕ а глас ДАО ДРУГИМА

ПОСТИЗБОРНО ОТРЕЖЊЕЊЕ: Напредњак најурен из странке јер је УЗЕО ПАРЕ а глас ДАО ДРУГИМА

од admin
0 коментар

 

– Активиста СНС се појавио у просторијама странке дан након избора 21. јуна, наравно, не знајући да је «обавештајна служба» странке успела да открије да је гласао за другу политичку странку, па му је «јуришник» саопштио «да се удаљи из просторија и никада више да се не усуди да дође у странку», што је он одмах учинио – прича саговорник ИнфоВрањских.

По овом извору, «најурени ромски активиста СНС је добио од странке осам хиљада динара на дан избора»!

– Он је био члан бирачког одбора, али је у љутњи одбио да прими новац у износу пет хиљада динара, с образложењем да има четири члана у породици који гласају и да му припада осам хиљадарки, што му је странка и дала – наставља «занимљиву» изборну СНС сагу саговорник ИнфоВрањских.

Извор на крају наглашава «да се све окренуло наопако када је «обавештајац» дојавио врху СНС да је плаћени ромски активиста свој глас подарио другој политичкој опцији».

– У наводе нашег «Зоргеа» уопште нисмо посумњали, а неколико дана касније смо сазнали да је овај сада већ бивши активиста СНС од странке за коју је гласао узео новац у износу од четири хиљаде динара – каже саговорник ИнфоВрањских.

СНС, указујемо, од неверног ромског активисте није затражио да врати узети новац, већ га је «трајно» удаљио из странке, трајно до наредних избора!!

С. Костић    Врањске

Можда ти се свиди

Оставите коментар