Почетна » ПОВЕЋАЛИ ПАКЕТЕ У УМЧАРИМА! Одржана је Скупштина пензионера, а онда су ОНИ ушли и држали страначки говор за ВУЧИЋА (ФОТО)

ПОВЕЋАЛИ ПАКЕТЕ У УМЧАРИМА! Одржана је Скупштина пензионера, а онда су ОНИ ушли и држали страначки говор за ВУЧИЋА (ФОТО)

од admin
0 коментар

Данас је у београдској општини Гроцка, у селу Умчарима одржана наводна годишња Скупштина Удружења пензионера и инвалида рада Умчари.

У првим редовима пензионера налазили су се сви они који нису пензионери, од председника општине преко попа и представника ГО Гроцка. Такође, овом скупу су присуствовали и пензионери из околних села, Пудараца, Камендола, Дражња.

И док је удружење постављало председника и чланове управног одбора, одједном су се појавили представници са листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“. Тачније директор Дечије клинике у Тиршовој  др Зоран Радојчић, први на листи Александар Вучић – Зато што волимо Београд за градског одборника и кандидат за градског одборника и градски менаџер Горан Весић.

Уследило је промовисање СНС-а,  промотивним филмом о свим инвестицијама које су у периоду од 2012. до данас реализоване на  општини Гроцка, а председник ове општине Драгољуб Симоновић представио је план капиталних инвестиција које ће се, наводно,  реализовати у наредном периоду.


Сви пензионери добили су и поклон пакете. Вест је радо објавила и званична страница ГО Гроцка на сруштвеној мрежи Фејсбук, додуше без података да су подељени и пакети.

 

Садржај пакета дељен у Умчарима

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар