Почетна » „Повратак отписаних“: Како је Влашковић „спасао Калуђерицу“ и „грејао“ се са Шапићем

„Повратак отписаних“: Како је Влашковић „спасао Калуђерицу“ и „грејао“ се са Шапићем

Нада за Гроцку?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У петак 26. маја одржан је митинг Српске напредне странке под називом „Србија наде“. ОО СНС Гроцка имао је квоту од 2,5 хиљада људи за овај митинг, међутим ова квота није испуњена, а један део оних који су отишли на митинг су остали у аутобусима јер нису хтели да пешаче до места одржавања истог, с обзиром да су требали да пешаче од Мостарске петље до Трга Николе Пашића.

Према речима наших дописника из Калуђерице, од 750 људи, колико је била квота за ово место, на митинг је отишло око 420 људи.

Наши извори из СНС-а наводе да је и овај број остварен захваљујући бившем заменику председника ГО Гроцка, Дејану Влашковићу. Наиме, према речима наших извора, МО СНС-а у Калуђерици је имао врло мали одзив чланства за одлазак на митинг и из тих разлога у „помоћ“ су позвали смењеног заменика председника Дејана Влашковића који је успео, колико толико, да смањи катастрофалан одзив.

Наши извори са митинга „Србија наде“ наводе и да се Влашковић за време највећег пљуска склонио у Скупштини града, заједно са Шапићем.

  • Прво је ушао Шапић са својим људима, а затим је Влашковић одмах за њима ушао у Скупштину града, наводи наш извор.

Подсетимо се, садашњи председник ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драган Пантелић, сменио је свог заменика јер му је био претња за његов успех. Пантелић је Влашковића врло често доводио у контекст да финансира Жиг инфо и да све информације које стижу до наше редакције су заправо од Влашковића. Међутим, након смене Влашковића, информације нису престале да долазе до наших новинара, што је ранију тврдњу Пантелића довело до лажне информације међу редовима напредњака у Гроцкој.

Бонус видео: Дејан Влашковић, интервју за Жиг инфо

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар