Почетна » ПОВРАТАК ОТПИСАНИХ У Великој Плани коалиција ДСС-ДС победила СНС-СПС 21:0

ПОВРАТАК ОТПИСАНИХ У Великој Плани коалиција ДСС-ДС победила СНС-СПС 21:0

од admin
0 коментар

На изборима за Савет Прве Месне заједнице, највеће у Великој Плани, са око 12.000 бирача, локална коалиција Демократске странке Србије и Демократске странке данас је убедљиво победила Српску напредну странку и Социјалистичку партију Србије.

Од 21 члана Савета МЗ, наиме, свих 21 биће представници ДСС-ДС. Како је коалиција опозиционе (ДС) и ванпарламентарне (ДСС) странке у Србији успела да резултатом 21-0 порази владајућу коалицију са републичког нивоа свакако ће се анализирати наредних дана.
Српска напредна странка данас није ни учествовала на изборима за савет Прве Месне Заједнице у Великој Плани, па није ни могла да изгуби, кажу за „Блиц“ у СНС-у. Наиме, ова странка није предала листу, док је СПС самостално изашао на изборе.

Иначе, претходног викенда активисти СНС су на све начине покушавали да „убеде“ гласаче да на изборима за МЗ у Великој Плани заокруже баш њихове кандидате. Тада су у селу Велико Орашје грађанима поделили шлепер концентрата, а део домаћинстава добио је и пакете у којима су биле разне комбинације – обавезно прашак и приде брашно или уље.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар