Почетна » Председница Гроцке на скупу носиоца „Метле 2020“

Председница Гроцке на скупу носиоца „Метле 2020“

од admin
0 коментар

 Још пред изборе 2016. године Жиг Инфо је објавио своја сазнања да су председник ОО ДСС-а у Гроцкој, Зоран Милићевић-Паја и председник ОО СНС-а Гроцка Драгољуб Симоновић у пријатељско блиским односима, и да листа окупљена око ДСС-а у Гроцкој је заправо направљена да би се обезбедили гласови напредњацима. Наравно, као што се то дешава у већини случајева, тадашњи „Патриотски блок“- листа окупљена око ДСС-а је, по старом добром обичају, критиковала писање Жиг инфа разним демантима и саопштењима доводећи, по ко зна који пут, писање у негативни контекст који служи само за узнемиравање народа. Као и увек, писање Жиг инфа се на крају показе истинито , ма колико оно било чудно у том тренутку, па чак и за оне страствене активисте који су можда претходно подржавали то исто писање. Након када је прошло пар месеци од одржаних избора, на локалу Гроцке све је јасно а писања Жиг Инфа су итекако се „остварила“. Наиме, Председник ОО ДСС-а добио је место Члана већа у Гроцкој, а одборници са те листе су подржали владајућу коалицију и гласају за све њихове предлоге. Поред „Паје“, ти је и Предраг Јанковић у Гроцкој и околини познатији као Змај, који је био главни теоретичар завере против наше редакције.

Општински одбор ДСС-а годинама уназад прославља годишњицу постојања 14. јануара. На насловној фотографији је Драгољуб Симоновић који је те 2017. године на слављу ДСС-а био готово па домаћин.

Ове године, или 14. јануара 2020 године, ДСС је поново славио. Овога пута у Ловачком дому у Бегаљици. А на слављу, према сазнањима Жиг инфа,  било је 40 ак људи. Од представника власти и овога пута су били, заправо, Симоновићеви људи. Тако је на овом скупу била и председница Гроцке Живадинка Аврамовић, Симоновићев пријатељ Живадин Митрић као и директор школе из Винче.

Такође, примећено је да на овом скупу нису присуствовали стари чланови ДСС-а, бивши директор водовода Стевановић, Потић и остали.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар