Почетна » Председница Мајки Сребренице: Нисам претила Вучићевој деци, то је монструозна манипулација

Председница Мајки Сребренице: Нисам претила Вучићевој деци, то је монструозна манипулација

од Други Пишу
0 коментар

Председница Удружења „Мајке енклаве Сребреница и Жепа“ Мунира Субашић послала је отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу и председници Скупштине Србије Ани Брнабић, наводећи да су из контекста извучене њене речи на комеморацији поводом 29. годишњице геноцида у Сребреници и да она није претила Вучићевој деци.

„Такве конструкције и такво монструозно манипулисање са изјавама председнице Удружења ’Мајке енклава Сребреница и Жепа’, није ништа друго до наставак геноцидне политике из деведесетих“, наведено је у писму.

Додаје се да је „једна племенита изјава мајке претворена у претњу“ и да је то „нови изум Александра Вучића, на коме би му и Гебелс позавидио“.

„Наравно да је та изјава нетом по завршеној конференцији Вучића фактурисана Ани Брнабић, председници Скупштине Србије, како би изјава добила на снази“, написала је Субашић.

Она је навела да „никада није пожелела смрт ни сину Мислава Галића, који је одвео њеног сина у смрт, а камоли да је пожелела смрт деци или унуцима Александра Вучића“.

„Порука Мунире Субашић Александру Вучићу и Ани Брнабић – жива и здрава твоја деца била и дао драги Алах да дочекају и своју децу, да је среће да и Ана има своју и да може осетити шта је истинска мајчина љубав“, стоји у писму.

Ана Брнабић: Директна претња још увек нерођеној унучади

Ана Брнабић је на друштвеној мрежи „Икс“ објавила да је Мунира Субашић „изрекла до сада најмонстроузнију претњу, и то не само по живот председника Републике Србије Александра Вучића, већ директну претњу по живот његове деце и његових, још увек нерођених унучади“.

„Мени је жао што Александар Вучић није био спонзор Резолуције (о Сребреници), што се на тај начин није нама мајкама извинио. Мртви се не могу вратити, али ипак и он има своју децу. Мора да мисли на то. Није само његов живот важан – важан је живот његове деце и његових унучади“, цитирала је Брнабић речи Мунире Субашић са комеморације.

Foto N1

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар