Почетна » Председник Гроцке у конекцији са Андрејом Вучићем

Председник Гроцке у конекцији са Андрејом Вучићем

од admin
0 коментар
DUGME DONIRAJ LINK

 И није се брат председника случајно и први пут обрео на неком месту пред изборе, у овом случају у Новом Саду.

Било га је свуда уочи неких избора.  Некад је одлазио само као обичан члан СНС, некад као члан Извршног одбора, а понекад као брат који подржава свог брата Александра. Спекулисало се чак и да је он неформални шеф изборног штаба СНС, а дилему која је заправо Андрејева улога пре пар година покушао је раније да отклони напредњак Владимир Ђукановић. Објаснио је да је брат председника само неко ко воли СНС и као сваки активан члан учествује у кампањи, обилази чланство и мотивише чланове.

И док сви негирају да Андреј Вучић има било какву извршну моћ, председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, изјављује супротно. Према речима председника Драгана Пантелића, његова конекција, они за које све пита везано за ГО Гроцка су Андреј Вучић, Лука Петровић и Милош Поповић.

-Милош премијеркин, Лука и Андреј су ми конекција изјавио је недавно, ничим изазван, председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

DUGME DONIRAJ LINK

 

Подсетимо се,  небројане и необориве доказе незаконитих радњи председника Гроцке и његових најближих сарадника најбоље је прекрити термином да је то напад на председника Вучића. У том оптуживању пронаћиће и неког, најбоље међу својим, да такве информације пласира медијима и комбинација је добитна. Још ако „знате“ Андреја Вучића и Луку Петровића, остаћете вечно на трону Гроцке. Такав изговор је, што се тиче председника Гроцке, добар и за грађане ове локалне самоуправе када упитају зашто се ништа не ради.

Бонус видео:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар