Почетна » Председник: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

Председник: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

од Други Пишу
1 коментар

Председник Србије Александар Вучић је изјавио да никада није обећао грађанима да ће имати прилике да виде комплетан снимак саобраћајне несреће на наплатној рампи код Дољевца, у којој је погинула Станика Глигоријевић, већ да је то понудио само „заинтересованим странама“, односно породици.

„Ради се пресуђеној ствари… Немам проблем са тим, нити сам био у ауту нити поред, нити било кога штитим. Питајте судију и решите тај проблем већ једном. Нико вас није лагао“, рекао је Вучић у Председништву.

Апелациони суд у Нишу је крајем прошле године осудио на четири и по године затвора Дејана Станојевића, возача бившег директора Коридора Србије Зорана Бабића, због саобраћајне несреће из 2018. године на наплатној рампи Дољевац, у којој је погинула Станика Глигоријевић (51).

Подсетимо, Вучић је 22. августа 2019. за Глас Америке изјавио да ће „учинити све што је у његовој моћи“ да медији добију снимак надзорних камера са наплатне рампе код Дољевца.

„То ћу да урадим, ја Вас молим да изађете на телевизију да се извините за све лажи које смо изговарали о овом случају. И ништа више. Да ли заиста мислите да бих био будала да погледам снимак и да вам кажем да је то тако. А да знам да тај снимак постоји који би доказивао нешто друго. Снимак је ужасан, а пошто видим да изражавате сумњу, ја ћу да замолим надлежне државе органе као председник Републике да вам покаже то. Да видите каквим сте се лажима служили свих претходних месеци“, казао је тада Вучић у интервјуу за Глас Америке.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

1 коментар

Ns август 30, 2022 - 16:22

Evo ga
Hvata na semantiku
Rekao je da ce da moli nadlezne organe da nam puste snimak
Ali kako to da onda snimak nije stigao do suda
Negde si se zapetljao

Понови

Оставите коментар