Почетна » ПРЕДСЕДНИК НОВИ ЧЛАН ВЕЋА ДСС ипак коалициони партнер напредњака у Гроцкој

ПРЕДСЕДНИК НОВИ ЧЛАН ВЕЋА ДСС ипак коалициони партнер напредњака у Гроцкој

од admin
0 коментар

Како је јуче објављено, председник Скупштине општине Гроцка Стефан Дилберовић одржао састанак са коалиционим партнерима.

Тема састанка била је анализа рада општинског руководства и сарадња коалиције у протеклом периоду.
Како су састанку присуствовали Ђорђе Станојевић (СПС), Владимир Трајковић (Покрет социјалиста), Данило Пиљевић (ПУПС), Марко Нинковић (СДПС), Спасоје Живановић (Самостални ДСС) и Зоран Милићевић- Паја (ДСС), а зан се да у Гроцкој владајућу коалицију чине коалиција око напредњака и СПС, поставља се питање шта је на том састанку тражио председник ДСС-а Гроцка.

Подсетимо се Жиг Инфо је још пред изборе 2016. године писао да је локални ДСС на челу са председником грочанског Одбора Зораном Милићевићем Пајом у блиским односима са напредњацима, односно председником ОО СНС-а Гроцка Драгољубом Симоновићем. Многи чланови и активисти ДСС-а су оспоравали писање Жиг Инфа о тим блиским односима.

Недавно смо и обајвили сазнања да је председник ДСС-а Гроцка и даље у блиском односима са Симоновићем, као и да је због тога добио запослење у водоводу у Гроцкој.

ВИШЕ- ОВДЕ

Јуче је то фактички и потврђено из кабинета председника СГО Гроцка, Дилберовића. Према сазнањима Жиг Инфа, нова коалиција у Гроцкој у којој је већ најављено да ће ући, бар председник ДСС-а Гроцка, биће крунисана тако што ће Зоран Милићевић- Паја бии постављен за Члана већа. Чланови већа у Гроцкој имају плату од око (или нешто преко) 100 000 динара.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар