Почетна » „Председник ОО“ Двери из Гроцке признао да је уклањао коментаре на захтев напредњака

„Председник ОО“ Двери из Гроцке признао да је уклањао коментаре на захтев напредњака

За све му је крив Жиг инфо

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Европске обавештајне службе објавиле су недавно анализу у којој, између осталога, оцењују да ће у наредном периоду, председник Србије, Александар Вучић, покушати да искористи про-руску десничарску опозицију у парламенту као изговор да не усваја или одлаже тешке спољнополитичке одлуке.

„Вучићу одговара присуство такве опозиције јер му омогућава да се Западу представи као умерени политичар“, стоји у документу али и подвлачи да су ове десничарске партије (НАДА/ДСС – Национална демократска алтернатива/Демократска странка Србије, Заветници и Двери) повезане СНС-ом и имају финансијску и логистичку подршку ове странке, наводи се у овој анализи, између осталога, а коју преноси РСЕ.

Готово сви споменути политички актери су демантовали анализу европских обавештајаца, да имају везе са владајућом странком СНС, међутим поново стиже један пример из Гроцке где локални представник Двери и председник удружења „Наша Калуђерица“, Драгољуб Крстић потврђује, ако ништа друго, да је морао да обрише коментар јер је стигла „наредба“ из централе напредњака.

Наиме, у току недавно одржаних избора Драгољуб Крстић, који је себе потписивао као „Председник ОО Двери Гроцка“, поставио је негативан коментар о садашњем заменику председника ГО Гроцка, Дејану Влашковићу. Врло брзо исти коментар је нестао са друштвене мреже Фејсбук јер  га је,  „председник ОО Двери Гроцка“ обрисао.

Од кога је тачно добио телефонски позив, после којег је морао да обрише постављени коментар, Драгољуб Крстић није хтео да каже, али је зато потврдио да је коментар избрисан јер је, наводно, садржао информацију која није тачна.

А тачно је то да је Драгољуб Крстић добио позив из врха Двери да се спорни коментар обрише јер је претходно интервенисано из СНС-а за исти.

Озбиљност Наше Калуђерице

Признање да је коментар обрисан дошао је након што је Драгољуб Крстић, само овога пута испред Наше Калуђерице, демантовао текст из 2016. године којег је видео на порталу Жиг инфо, а који је, иначе, пренет из листа Новости.

У питању је текст из априла 2016. године,

ПЕТЉА У КАЛУЂЕРИЦИ ЈОШ ДАЛЕКО ПРИКЉУЧАК НА АУТО-ПУТ ПРЕДВИЂЕН, АЛИ РЕАЛИЗАЦИЈА КОМПЛИКОВАНА

Иако је јасно означено да је пренет са дневног листа Новости, као и да је постављена фотографија са протеста  управо  Наше Калуђерице поводом проблема изласка насеља Калуђерица на Аутопут, Крстић ипак не повлачи демант јер, како наводи, новости му нису занимљиве већ искључиво Жиг инфо.

Крстић још тврди и да Жиг инфо има некакав проблем са његовом групацијом, иако је реалност другачија.

Поред Крстића, такозвани порблем са Жиг инфом имају и појединци из такозване опозиције. Логично је, зато што обимна архива Жиг инфа има све податке о некадашњим узданицима напредњака и бишег председника Драгољуба Симоновића, који су се данас, као Драгољуб Крстић нашли у опозиционим редовима.

Зато се  после недавно одржаних избора од стране истих појединаца из опозиције могло чути, како је „Жиг инфо купљен од стране Горана Весића, или неких високих чланова СНС-а“. Све то , док Драган Ђилас испија кафу у председничкој резиденцији, или као и представник Двери из Гроцке, повлачи коментаре уперене против владајуће странке.

Преписка са Фејсбука:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар