Почетна » Представници Народне странке у Косовској Митровици одали почаст Ивановићу

Представници Народне странке у Косовској Митровици одали почаст Ивановићу

од admin
0 коментар
ns.oliver

 

Свеће на месту убиства Ивановића упалили су потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, генерални секретар Стефан Јовановић и повереник Извршног одбора Народне странке за Косово и Метохију Жарко Ристић.

Алексић је новинарима рекао да је „срамно ћутање институција државе Србије, које се више готово и не баве убиством Ивановића“.

ns.oliver

„Зато ми морамо да подсећамо и тражимо одговоре на питања. Овај злочин мора да добије епилог и морамо да сазнамо ко су налогодавци убиства и ко су убице Оливера Ивановића“, навео је Алексић.

„Надам се да ћемо то сазнати пре или касније, јер је Ивановић то заслужио својим радом, ангажовањем и трудом као несумњиви лидер Срба са Косова и Метохије и пример свима који желе да се боре за исте вредности за које се и он залагао“, додао је Алексић.

Алексић је истакао да је Ивановић био борац за правду, истину и демократију.

„Најмање што можемо да урадимо четири године после мучког и кукавичког убиства јесте да му одамо почаст, што смо и урадили, а почаст ће му бити одата и у Београду шетњом за Оливера. Морамо да подсећамо грађане Србије на ту жртву и да тражимо одговоре на питање ко стоји иза тог свирепог убиства“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар