Почетна » ПРЕМИЈЕР О СТРАНАЧКИМ ПРЕПУЦАВАЊИМА Где су нашли овог што виче „Вучићу педеру“?

ПРЕМИЈЕР О СТРАНАЧКИМ ПРЕПУЦАВАЊИМА Где су нашли овог што виче „Вучићу педеру“?

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић рекао је, у вези с полемиком између СНС И СПС која се води последњих дана, да се не бави страначким питањима, већ да ради на добробити земље и грађана.

На питање шта очекује од лидера СПС Ивице Дачића у вези понашања потпредседника СПС Бранка Ружића, он је истакао да не очекује ништа и да га је „баш брига“ за све те приче.

– Ја живим за МСК, Петрохемију, фабрике у Србији, живот људи. Партијским стварима се не бавим – поручио је Вучић у изјави новинарима приликом посете Метанолско-сирћетног комплекса (МСК) у Кикинди.

Он је истакао да ће у јануару, када буде скупштина СНС, да се бави страначким питањима, а да му нису важне „дневне ствари које чује на његов рачун“.

– Слава треба да припадне људима који се боре и иду напред, а то што је СПС нашао некога који ће да викне ‘Вучићу педеру’, па је то неки доказ нечег – то ме не занима – навео је премијер.

Срећан је, како је рекао, што су он и влада допринели да се данас покрене МСК, а да за „овакве глупости ниће ником да се правда, нити да одговара“.

– Нека раде шта хоће не тиче ме се уопште – закључио је Вучић.

Поводом испада Бранка Ружића данас је реаговао и Ивица Дачић који је рекао да онај ко је у руководству социјалиста, а против је коалиције са СНС, не може бити део врха СПС.

 

(tanjug/alo)

Можда ти се свиди

Оставите коментар