Почетна » Пример Лештана и сукоба око листе напредњака за предстојеће изборе

Пример Лештана и сукоба око листе напредњака за предстојеће изборе

од admin
0 коментар

Најбољи пример за то, можда говори, синоћни састанак МО СНС-а у Лештанима којем су председавали Стефан Дилберовић и Миленко Буквић а који се завршио без икаквог закључка за предлог одборника из овог места који ће се наћи на листи ове странке.

Подсетимо се, када је повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић задњи пут посетио Гроцку, односно Општински одбор, што је наша екипа забележила, речено је да ће СНС на локалу пронаћи људе привреднике као водеће на листи ове партије. Тог дана управо је Миличко саопштио одбору СНС-а у Гроцкој, да ће носилац листе бити Драган Пантелић из Пудараца, познат по надимку Панта, власник „ПДМ агрофруита“. Да ли ће се Пантелић заиста наћи на листи остаје још увек недоумица, јер након посете Лештанима повереника СНС-а за Гроцку Мплосава Миличковића и заменика градоначелника Горана Весића није потврђено да ће Пантелић бити на листи, али није ни демантовано. Наиме, речено је да ће се листа тек направити, односно да је њено формирање у току.

У међувремену, као пети координатор СНС-а за Гроцку улази Дејан Влашковић из Калуђерице, малтене ново лице у овој партији власник неколико предузећа. Чини се да је то постављање изазвало још већу нервозу међу осталим координаторима који су све осим „нова лица и привредници“. Због тога, ушло се и још већу трку за именовање лица, односно имена која ће се наћи на листи за одборнике СНС-а на локалу Гроцке.

Тако је синоћ на Месном одбору ове странке у Лештанима избио вербални сукоб између чланова и председавајућих око предлога одборника из Лештана који би се нашли на листи.  Наиме, према нашим сазнањима, председавајући Дилберовић и Буквић су покушали да поставе на листи одборника људе који би њима одговарали, док су се остали чланови побунили. Вербални сукоб је резултирао да на синоћњем састанку у Лештанима нису усвојени никакви предлози.

Поред ове ситуације, раскол између координатора СНС-а у Гроцкој је из дана у дан све дубљи. Више се практично и не зна ко коме верује, као и ко ће кога „издати“. Уместо да потези врха СНС-а дају конкретне резултате након скоро годину дана од пада Драгољуба Симоновића са места председника и ОО СНС-а Гроцка, за сада, ситуација се свела на то да је стање у овој странци још горе него раније, а да је чланство у некаквом сукобу око поделе „фотеља“

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар