Почетна » Приштински медији: Хашим Тачи пијан певао „Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала“

Приштински медији: Хашим Тачи пијан певао „Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала“

од admin
0 коментар

Приштински медији обновили су данас причу о томе да је бивши командант ОВК и два пута премијер косовске владе, а сада њен заменик Хашим Тачи, својевремено, наводно, у пијанству, певао песму „Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала…“.

Приштински дневник Бота сот под насловом „Чији је херој Хашим Тачи“ пита шта би се догодило да је то, не дај Боже, учинио, на пример, неко од лидера Демократске странке Косова, лидера Исе Мустафе, чији је оснивач Ибрахим Ругова.

Лист подсећа да је о Тачијевом певању српске песме на једној ТВ у Србији испричала бивша посланица у косовском парламенту, др Рада Трајковић, те да то нико никада у Приштини, а ни сам Тачи није демантовао.
Отуда и закључак овог приштиског дневника да овакав приступ Тачија заправо открива његов карактер, односно да он, како се наводи, не воли отаџбину.
„Али не само то. Овај левичарски приступ Тачија производи једну ширу политичку елиту која нема осећај за државност Косова“, наводи лист.

Лист указује и да овакво Тачијево понашање није могуће оправдати његовим наводним пијанством јер, како се наводи, сви знају за изреку „што трезан мисли, пијан говори“.

„Сви знају да баш у таквој пијаној ситуацији људи износе најдубље унутрашње емоције и оно што трезни никада не би рекли“, наводи лист.

Подсећа се и да је та прича раније кружила по интернету, те да су тада многи мислили да је она била измишљена.

„У времену када је певао Тачи је то можда морао да не би завршио у Хагу, па га је приближивање са српским шовинизмом можда и спасило. Ова ситуација не би била трагична да није реч о Тачију који је некаа био на челу ОВК и два мандата премијер владе Косова“, наводи Бота сот.

Да је то којим случајем учинио лидер ДСК, посебно Ибрахим Ругова, он би био линчован или каменован на сред Приштине, пише Бота сот.

Тањуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар