Почетна » ПРИВАТНУ ШМИНКЕРКУ ПЛАЋА 500 ЕВРА: Зорану Михајловић два пута дневно шминкају

ПРИВАТНУ ШМИНКЕРКУ ПЛАЋА 500 ЕВРА: Зорану Михајловић два пута дневно шминкају

од admin
0 коментар

Министарка саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић радни дан увек започиње савршено нашминкана, а тајна њеног беспрекорног мејкапа је у вештој професионалној шминкерки, која је некад „монтира“ и два пута дневно, сазнаје Курир.

Извор близак министарки каже да Михајловићева доста пажње посвећује свом изгледу.

– Зорана је увек лепо нашминкана и на посао никад неће доћи неуредна и без шминке. Она је ангажовала профи шминкерку, која је уједно и стилисткиња, и она се брине о њеном изгледу – каже извор близак Михајловићевој.

Не пита шта кошта

Иначе, цена професионалног шминкања у српској престоници креће се од 2.000 до 3.500 динара, у зависности од квалитета шминке, салона, доласка на позив. С обзиром на то да је министарка саобраћаја и инфраструктуре увек фул нашминкана и дотерана, простом рачуницом дође се до тога да за ово задовољство вероватно издвоји између 500 и 600 евра месечно.

Маркетиншки стручњак и директор агенције „Репрезент систем“ Бора Миљановић каже да је естетски изглед битан и за жене и за мушкарце, те да то уопште не би одвајао.

У опису посла

– И мушкарци и жене треба да воде рачуна о свом изгледу. Да ли им је потребан шминкер, то је њихова лична процена. У сваком случају, за комуникацију је битно како комуникатор изгледа. Целокупан физички изглед је битан јер људи воле да виде лепе људе и тада се много више отварају и више верују људима који изгледају пристојно него онима који не изгледају на око лепо – каже Миљановић.

Михајловићева до закључења броја није одговорила на питање колико често користи услуге профи шминкера и колико је то кошта.

Одакле онда
НЕ ПРИМА ПЛАТУ, НЕМА ШТЕК

У имовинској карти Зоране Михајловић није наведена висина плате коју би требало да прима као потпредседница Владе и министарка, док је као некадашњи председник УО Директората цивилног ваздухопловства примала 43.615 динара, али само до новембра 2015. године, и тај новац је одлазио у хуманитарне сврхе. Од некретнина пријавила је четворособан стан од 140 квадрата, као и аутомобил марке „тојота“, док штедне улоге у банкама, како је навела, нема.

 

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар