Почетна » САЗНАЈЕМО: Признали да је Симоновић вршио тортуру над њима

САЗНАЈЕМО: Признали да је Симоновић вршио тортуру над њима

од admin
0 коментар

Наиме, од како је уведено повереништво у ОО СНС-а Гроцка, почеле су да се сукобљавају струје напредњака око заузимања што бољих позиција у неком будућем одбору. Највећа трка је за место председника будућег одбора у Гроцкој. Како би за себе прикупили што више гласова за кандидатуру за председника, појединци су кренули у борбу користећи разноразне методе. О тим методама , разноразним изговорима подршке па до представљања појединца да је баш он тај кога подржава врх странке, Жиг Инфо је писао у више наврата.

И управо због такве ситуације, повереник напредњака за Гроцку је данас одржао у Београду састанак са одборничком групом. На том састанку једино није присуствовала председница ГО Гроцка, Живадинка Аврамовић због раније заказаних обавеза.

Како кажу наши извори, данас је на том састанку повереник јасно рекао да се сви примире и да ће на место председника бити постављен онај коме врх странке да сагласност. Како је речено, ко ће то бити још није одлучено нити он (повереник) зна ко ће то бити.

Наши извори још наводе да је Стефан Дилберовић изјавио да они имају проблем и са актуелном председницом Гроцке која опструира њихов рад. Његове речи потврдио је и одборник Миленко Буквић. Повереник је на том састанку изјавио да против Симоновића постоји доста документације која јасно указује на његову злоупотребу службеног положаја и корупцију, као и да одборници морају да схвате да са њим више нема никакве приче у напредњацима. 

На ту повереникову изјаву, како кажу наши извори, Буквић и Дилберовић су признали да је Симоновић вршио тортуру над свима у општини Гроцка и да су они били немоћни да му се одупру. Очекује се да ће повереник за Гроцку врло брзо одржати још један састанак са одборницима напредњака и председницом Гроцке.

Закључак са овог састанка да су се сви дојучерашњи Симоновићеви играчи одрекли њега. Међутим, остаје велико питање како ће се СНС у Гроцкој уопште очистити таквих кадрова који су до, такорећи јуче, заједно са Симоновићем учествовали у многобројним аферама, а таквих је велика већина одборника и функционера у Гроцкој. Довољно је погледати следећи видео у којем се јасно види да и након паљења куће нашем новинару Јовановићу, исти они који су се данас наводно одрекли Симоновића, дају му безусловну подршку.

 

 

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић 

Можда ти се свиди

Оставите коментар