Почетна » ПРЛ ОСУЂУЈЕ ОСЛОБАЂАЊЕ НАЛОГОДАВЦА ПАЉЕЊА КУЋЕ НОВИНАРА

ПРЛ ОСУЂУЈЕ ОСЛОБАЂАЊЕ НАЛОГОДАВЦА ПАЉЕЊА КУЋЕ НОВИНАРА

од admin
0 коментар

 

Новинар медијске куће „Жиг Инфо“Милан Јовановић је у периоду измнеђу 2012. и 2018. године писао о корупцији у ЈП Железнице Србије, и тада је против Драгољуба Симоновића поднето 6 кривичних пријава због корупције, али ни за једну није донета правосудна пресуда.

Драгољуб Симоновић је само један од многобројних локалних силеџија који у местима у којима чине владајућу гарнитуру тероришу локално становништво и раде на штету народа и државе зарад својих личних интереса. Као и многи други, Драгољуб Симоновић је такође заштићен од стране водећих државних структура, јер да није тако, не би било могуће да буде ослобођен због врло озбиљних кривичних дела као што су корупција и подстрекивање паљења куће новинара који извештава о његовим малверзацијама.

Партија радикалне левице се обавезује да ће се када преузмемо власт законски дозвољеним средствима најстроже обрачунати са криминалним структурама и њиховим локалним вођама које су као што се да приметити настале током протеклих пар деценија, а које је Српска напредна странка оснажила до неподношљиве мере за народ у Србији.

Медијска служба ПРЛ
27.12.2021.

Можда ти се свиди

Оставите коментар