Почетна » ПРОГОВОРИЛА БИВША ТОМИНА ПРИЈАТЕЉИЦА ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ ХТЕО ДА ОСТАВИ ДРАГИЦУ: Николић је постао похлепан, алав на паре и виле!

ПРОГОВОРИЛА БИВША ТОМИНА ПРИЈАТЕЉИЦА ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ ХТЕО ДА ОСТАВИ ДРАГИЦУ: Николић је постао похлепан, алав на паре и виле!

од admin
0 коментар

Хелена Михић, бивша новинарка и мис Југославије, којој је Томислав Николић написао три љубавне песме, каже да је бивши председник Србије похлепан, о чему сведочи чињеница да ни после 15 месеци од одласка с те функције не планира да се исели из државне резиденције од 800 квадрата на елитном Дедињу.

Bila bliska Nikoliću... Helena Mihić

Хтео брак с Хеленом

– То је примитивизам. Србија није курва, не можеш се курвати с државним капиталом. Не можеш да се курваш са Србијом… Ако мења жене, не може се курвати с државним инвентаром. Борисав Јовић, некадашњи председник Председништва СФРЈ, иначе мој кућни пријатељ, иако стар и болестан, вози се трамвајем. А ови мали, ситни људи дају себи за право да без икаквог правног основа користе државну имовину, канцеларије, возе се службеним аутомобилима… – у даху прича бивша Николићева пријатељица.

Она је, према ранијем сведочењу, добила брачну понуду од Николића, који је био спреман да се разведе од супруге Драгице, али га је те турбулентне 1993. оставила због скромног образовања.

– Он је деведесетих година био другачији човек. Кад смо се упознали, живела сам у вили у Улици Љутице Богдана на Дедињу, била сам у вези с интелектуалцем који је био милионер. Била сам новинар и тада су радикали имали забрану појављивања у медијима. Назвао ме је једног дана Војислав Шешељ и рекао да ће на интервју послати „једног скромног омладинца“. Био је то Николић. Чим ме је видео, заљубио се.

Слао ми је поруке, често звао, посвећивао љубавне песме. Ја нисам имала никакве емоције – присећа се Хелена Михић и додаје:

Pisao joj pesme... Tomislav Nikolić

Похлепа

– Нисам очекивала да ће се трансформисати у похлепног човека, алавог на паре, виле. Не можеш разочарану супругу задовољавати материјалним стварима, и то у државном власништву. Зар нису довољно зарадили да купе кућу?! А постоје индиције да су Николићи узели доста новца, па зар се нису довољно накрали да себи купе вилу?!

Она каже и да са Николићем сада није у контакту:

– Било би ми понижење да смо сада у контакту. Било би ми неугодно да је и даље заљубљен у мене, иако такве информације стижу до мене. Мени треба, озбиљан човек а не фалсификатор.

Курир.рс/Биљана Бојић

Можда ти се свиди

Оставите коментар