Почетна » Промене у врху СНС после избора

Промене у врху СНС после избора

од admin
0 коментар

 

Глишић је у интервјуу за Политику рекао да ће једини избори које ће напредњаци имати унутар странке бити на градском и општинском нивоу.

„Скупштина странке, како тренутно ствари стоје, биће одржана након редовних парламентарних, покрајинских и локалних избора у првој половини наредне године. Тада можемо да разговарамо о кадровским питањима која се тичу избора председника, потпредседника, председника Извршног одбора и осталих функција“, рекао је Глишић.

Упитан хоће ли СНС на локалу ићи у предизборне коалиције или самостално, Глишић је одговорио да ће напредњаци о томе разговарати на Председништву СНС и донети одлуку, која ће бити обавезујућа за све одборе. На питање колико је задовољан коалиционом сарадњом са партијама које су биле на изборној листи СНС и да ли ће им бити смањен број посланичких мандата на листи, Глишић је рекао да се „нису баш сви претргли у послу који им је поверен“.

„Како су се понашали, какве су резултате правили и како су бранили политику коју спроводимо, тако ће и заузети место на нашој листи“, навео је Глишић.

Фонет/Данас

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар