Почетна » Промењене паркинг налепнице посланика, Мартиновић каже да је било злоупотреба

Промењене паркинг налепнице посланика, Мартиновић каже да је било злоупотреба

од admin
0 коментар

 

Трошкови парламента у 2021. ће премашити две милијарде динара.

Расход само за народне посланике биће 705.115.000 динара, а остатак новца је, према образложенују, намењен техничкој подршци раду Скупштине и редовном раду Републичке изборне комисије.

Одбор је донео одлуку и о измени изгледа паркинг налепнице за паркирање око зграде Народне скупштине, а председник одбора Александар Мартиновић изјавио је да је у претходном периоду било злоупотребе налепница.

Подсетимо, уочи заседања Скупштине, у више наврата су се на друштвеним мрежама појавиле фотографије непорписног паркирања посланика, на тротоарима, травњаку и на платоу испред парламента. На бахато паркирање посланика надлежне службе до сада нису реаговале.

„Један од разлога за измену изгледа налепнице за паркирање је у томе што је било случајева да су неовлашћена лица, не знам на који начин, дошла у посед тих налепница и то је на неки начин дискредитовало Народну скупштину, па смо одлучили да променимо изглед тих налепница, тако да тих злоупотреба, надам се, више неће бити“, рекао је председник одбора Александар Мартиновић.

Н1/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар