Почетна » Прославе „СНС“ пензинера по Гроцкој и састанци са којих је „забрањено“ изношење информација

Прославе „СНС“ пензинера по Гроцкој и састанци са којих је „забрањено“ изношење информација

Битка за локал и град

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У последњих пар дана појављује се све више информација о анагажовању СНС чланства за предстојеће локалне, а и већ извесне београдске изборе.

Слично је и на подручју ГО Гроцка. Опробани шаблон „хлеба и игара“ почео је да се поново примењује. Све чешће се организују славља удружења пензионера на којима, како је ред, долазе представници напредњака где се уз мезетлук и музику разговара о могућим квотама и „спремности да се изађе врло брзо на мегдан (изборе).

Поред незванично – званичних славља, ту су и разноразни састанци са чланством. Како кажу наши извори, актуелни председник, Драган Пантелић поново је у активној кампањи.

  • Стандардно касни на састанке и поново се „записују жеље и честитке“ чланства. И све делује некако суморно, кажу наши извори.

Да је све исто говори и недавна посета новог координатора, Луке Петровића.

Одржан „први састанак“ ОО СНС-а Гроцка на којем је председавао Лука Петровић

Интересантно је да је и на том састанку напредњака пренета важна порука, а то је да нема иступања у јавности, а поготово ће бити кажњен онај који износи информације Жиг инфу.

Наши извори кажу да се већ сви присутни и питају шта се то прича на седницама одбора, па мора да се крије, као и да их нервира то што се поново „све креће од почетка“, односно све што је дато као обећање више не важи.

Раскол у СНС-у је после дужег времена, стагнирао. Барем тако кажу наши извори.

  • Све је више монотоно, већ виђено. Нема више нешто ни свађа, сви су се ућутали и постали климачи главом, каже један наш извор.

Да ће и наредни избори бити највише усредсређени на пензионере у Гроцкој, говори и изјава председника Гроцке, Драгана Пантелића.

  • Председник Пантелић обратио се присутнима,захвалио им се на досадашњој дивној сарадњи, истичући да ће се таква сарадња наставити и у наредном периоду, јер је обавеза и дужност њега као председника и његових сарадника да брину о сваком свом грађанину, а посебно о пензионерима, који су поставили темељ за будуће генерације, наводи се између осталога из Инфо службе ГО Гроцка.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар