Почетна » Први прелиминарни резултати и изјаве челника у Гроцкој (Видео)

Први прелиминарни резултати и изјаве челника у Гроцкој (Видео)

од admin
0 коментар

Први прелиминарни резултати избора у Гроцкој говоре да је изашло око 43,3 посто уписаних бирача, а да ће у локалну Скупштину ући највише три листе.

Према истим информацијама, више процената гласача је забележено на југу ГО Гроцка, док је на северу Општине излазност доста мања у односу на прошле изборе. Убедљиву победу донела је листа СНС-а, међутим, према првим прелиминарним резултатима, постоји велика осцилација гласова за ову странку између локала и републике. Први подаци доносе да је Српска напредна странка у Гроцкој забележила пад у односу на прошле изборе, као и да је добила мање гласова у односу на листу за парламент Србије.

Према истим подацима, у грочански парламент , осим СНС-а и другопласираног СПС-а постоји могућност да и УГ „Наш човек“ – Блажо Стојановић пређе цензус.

Након гласања на својим бирачким местима, сви лидери странака, осим СНС-а и СРС-а су дали своје виђење ових избора као и прогнозу резултата. Новинарима Жиг инфа није био дозвољен улазак у просторије СНС-а у Гроцкој, док представнике СРС-а нисмо пронашли.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар