Почетна » Први заједнички штанд „Србија против насиља“ у Гроцкој и шта опозиција поручује (ВИДЕО)

Први заједнички штанд „Србија против насиља“ у Гроцкој и шта опозиција поручује (ВИДЕО)

ПСГ, ССП и НПС

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас је у центру Гроцке, по први пут, организован заједнички штанд опозиције, односно дела оних који ће учествовати на заједничкој листи „Србија против насиља“.

Немања Тодоровић испред ПСГ-а, Жељко Вагић испред ССП-а и Стефан Ранчић испред НПС-а позвали су данас грађане да гласају за њихову листу.

  • Грађани, борба је почела. За боље сутра, бољи Београд, Србију. Кампања је кренула и све вас молим, све вас који сте против овог напредног режима, изађите на изборе 17. децембра и дајте глас листи „Србија против насиља“, јер само уједињени можемо стати овој бахатој, лоповској, напредњачкој власти, изјавио је данас Немања Тодоровић, испред Покрета слободних грађана.

Његов колега, Жељко Вагић поделио је његово мишљење.

  • Апсолутно се слажем са Немањом за све што је рекао. Само смена ове бахате и корумпиране власти гарантује повратак нормалности и одговорности у овој држави, па и у нашој општини, рекао је Жељко Вагић, испред Странке слободе и правде.

Сличну поруку имао је и Стефан Ранчић.

  • Мени је драго да смо се ми као опозиција ујединили и да ћемо се заједничким снагама борити за боље друштво у овој земљи, за стабилнију земљу, за бољу Гроцку и да ћемо се трудити да помогнемо народу и да обезбедимо да у Србији нема више насиља и да живимо квалитетан живот, рекао је Стефан Ранчић, испред Народног покрета Србије.

Опширније у видео прилогу:

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар