Почетна » Радници из Гроцке приморани да иду сутра у Сомбор јер долази Вучић

Радници из Гроцке приморани да иду сутра у Сомбор јер долази Вучић

Подељене квоте

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Државни врх и бројне друге званице учествоваће на обележавању годишњице бомбардовања на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, у петак, 24. марта.

Како је пре два дана јавио СОинфо, иако још увек нема ни основних информација, интензивиране су припреме за масовни скуп који је заказан за 24. март.

Позивајући се на своје изворе, информативни портал из Сомбора пише да ће се централни програм поводом обележавање 24. годишњице од почетка НАТО бомбардовања Југославије одржати на централном градском тргу, те да се очекује долазак комплетног државног руководства, представника Српске православне цркве, те друге званице.

Пипреме су почеле прошле недеље, али нема детаљнијих информација о функционисању града током боравка државног врха у Сомбору. Очекује се долазак више хиљада особа.

Нашој редакцији јавило се више радника јавних предузећа из Гроцке који тврде да су им наредили да сутра морају да иду за Сомбор. Како су испричали за наш портал, полазак за Сомбор је у пола 1.

Наши извори из СНС-а Гроцка потврђују да је за сутра одређена квота за одлазак у Сомбор. Према њиховим речима, координатор СНС-а за Гроцку, Андрија Чупковић је рекао да се мора одвести 300 људи са територије ГО Гроцка. Како још наводе, тешко ће сакупити толики број људи, јер има доста оних које више не могу приморати.

Радници из Управе ГО Гроцка, који су нас такође контактирали, кажу да се плаше за своја радна места и да су приморани да сутра иду за Сомбор, док они који само примају плате а ништа не раде, неће се сутра наћи у аутобусима.

 

Подсетимо се, НАТО агресија почела је 24. марта 1999. године и трајала је 78 дана.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Фото: 021.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар