Почетна » Радомир Лазовић: Опозиција натерала СНС да прекине седницу на неодређено време

Радомир Лазовић: Опозиција натерала СНС да прекине седницу на неодређено време

од Други Пишу
0 коментар

Одлучном акцијом свих народних посланика опозиције данас смо успели да прекинемо седницу Народне скупштине и Српска напредна странка је морала да је прекине на неодређено време, каже за Н1 први на изборној листи „Србија против насиља“ Радомир Лазовић.

„Ово је велики успех опозиције, с обзиром на то да смо захтевали да се ова седница одржи након усвајања резолуције о изборној крађи у Европском парламенту. Заједно са колегама посланицима и посланицама бићу на тој седници у Стразбуру и очекујем да крађа коју је цео свет видео буде јасно осуђена и да буду направљени конкретни кораци да овако нешто никада више не сме да се понови“, наглашава Лазовић.

Копредседник Зелено-левог фронта истиче да је цео дан протекао у изузетно напетој атмосфери.

„Прошли смо претресање, загледање у торбе и џепове, свлачење капута, а у сали је био цео кордон полиције, само у оделу. Управо се овако понаша лопов који је ухваћен у крађи. Користе силу да би заштитили свој плен. Ипак, сматрам да је снага поштених грађана и снага истине јача и да ћемо се изборити за демократску и слободну Србију“, поручује Лазовић.

Foto N1

Н. К.  Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар