Почетна » РАСЦЕП У ДСС ГРОЦКА Наредба да се раскине коалиција СНС-а И ДСС-а

РАСЦЕП У ДСС ГРОЦКА Наредба да се раскине коалиција СНС-а И ДСС-а

од admin
0 коментар

Према информацијама Жиг Инфа, на наредној седници скупштине ГО Гроцка, представници ДСС-а биће смењени са свих функција.

Ова наредба, по нашим сазнањима, стигла је према инструкцијама из града. Међутим, одборници ДСС-а, којих има четворо у Гроцкој прелазе у нову одборничку групу „Самостални ДСС“.

Младеновић, председник „Самосталног ДСС-а“

Самостални ДСС је настао 8. Октобра 2015, кад је одржана оснивачка скупштина овог удружења. Тада је усвојен је Статут и за председника изабран Андреја Младеновић. Према сазнањима Жиг Инфа, свих четири одборника ДСС-а у Гроцкој ће се прикључити овом удружењу и основати одборничку групу под истим називом.

Ко је остао у ДСС-у

За сада је познато да ће четворо одборника ДСС-а, заједно са председником СГО Гроцка Спасојем Живановићем прећи у ново основани „Самостални ДСС“, док ће сви остали бити смењени са места директора или чланова већа. Иначе, сукоб унутар грочанског ДСС-а траје већ годинама уназад. У њему су деловале чак три фракције. Због такве ситуације, деловање ДСС-а на локалу Гроцке било је као енигма. Сједне стране били су представници власти у Гроцкој, док су сдруге деловали опозиционо са Дверима.

 

За Жиг Инфо

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар