Почетна » Руже, подела, повереник напредњака у Гроцкој

Руже, подела, повереник напредњака у Гроцкој

од admin
0 коментар

 Наиме, како је објавила Српска напредна странка, Месни одбори  ОО Гроцка изашли су пред своје суграђанке на више локација како би честитали Међународни празник „Дан жена 8.март“, уз поруку председника странке Александра Вучића да: „Без успешних и јаких жена не може бити ни успешне и јаке Србије“ и том приликом су им делили црвену ружу,честитке, али и други промотивни страначки материјал.

 

Међутим, повереник ОО СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић обишао је данас само штанд једног Месног одбора. Како је саопштено из ове странке, Штанд у Гроцкој обишао је потпредседник Градског одбора, члан Председништва СНС-а и повереник за ОО СНС Гроцка Милосав Миличковић који је такође дамама делио руже и честитке.

Да ће повереник СНС-а доћи у Гроцку било је познато врло малом броју људи. Према сазнањима Жиг инфа, до сусрета између Миличковића и садашњег председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, једва и да је дошло. Како кажу наши извори, Пантелић се нашао са Миличковићем само на десетак минута у просторијама странке у Гроцкој.

Добро познавање шлихтања, научено још у добу радикала, учинило је данас да уз Миличковића буду и они који би „све дали само да му леђа виде“. Иако им Гроцка није Месни одбор, данас уз повереника СНС-а стајали су и Стефан Дилберовић, Миленко Буквић и други.

Дилберовић и Буквић јесу координатори СНС-а за Винчу и Лештане, али с друге стране, постоје и још координатаора који данас нису напуштали свој Месни одбор, односно делили су руже искључиво у свом крају.

Раскол у грочанском табору напредњака је и више него евидентан. Миличковићу средином марта истиче две године повереништва над грочанским одбором. Ко ће заузети трон грочанских напредњака у наредном периоду, зависиће од исхода зараћених кланова, како у Гроцкој, тако и у врху СНС-а. По свему судећи, грочански  кланови су много суровији у међусобним обрачунима, јер за њих не представља проблем ни то што су подржавали јавно, са громким аплаузом првостепено осуђеног Драгољуба Симоновића (у кривичном процесу за паљење куће новинара Жиг инфа).  Немарећи за своју прошлост, данас су очи у очи са јавношћу у Гроцкој, храбро корачали путем оног због којег прошлост желе, најрадије, да забораве.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар