Почетна » РАТ У СНС Симоновић: Удбаш Весић гази по лешевима, све је приватизовао

РАТ У СНС Симоновић: Удбаш Весић гази по лешевима, све је приватизовао

од admin
0 коментар

 

Један од корисника Твитера објавио је Симоновићеве коментаре са Фејсбука у којима оптужује Горана Весића и Зорана Дробњака да су одговорни за „неасфалтирање путева у Гроцкој“.

– Највећи кривац за неасфалтирање главне улице у Дражњу и Пударцима је Весић, па Дробњак, јер нису уважили реалност да поменуте улице не могу бити уже од 5 метара. Некад су биле уже, али истим нису крстарили зглобни аутобуси и шлепери, а сада је то реалност. Поменута господа су се, молим те, увредила па као неће сад да их раде, ево ја сада тврдим да ће врло брзо морати да их асфалтирају, свидело се то њима или не – написао је Симоновић у једном од коментара.

У једном делу преписке бивши главни човек у Гроцкој није штедео Весића, те га је назвао „удбашем“ који је приватизовао градске институције и буџет, те да „гази по лешевима“.

– Све ово је градска власт подржала и почели смо да решавамо многе наслеђене проблеме, бољитак се и те како осетио. Одласком Синише (Малог) и доласком новог градоначелника који се не пита ништа, удбаш Весић гази по лешевима, приватизовао је све институције града, као и градски буџет. Морам да признам да сам имао његове гаранције да ће буџет Гроцка бити у складу са договором то јест минимално милијарду, наравно то није испоштовао. Као што није испоштовао инвестиције из надлежности града и Србије (асфалтирање улице у Дражњу, Пударци, асфалтирање 500 метара од плинаре Гроцка до Нови Заклопачки пут, спортска хала, Калуђерачки поток итд) – напоменуо је Симоновић.

Бивши председник општине Гроцка очигледно је киван на Весића с којим је, како каже, имао и размирице у вези са висином буџета Гроцке. Симоновић није пропустио прилику ни да оптужи садашње челне људе Гроцке да су марионете. Он такође истиче да га је Небојша Стефановић „смиривао“.

– Тада ми је понудио (Весић) 800 милијарди динара за буџет и око 150 милиона трансфера што сам одбио и рекао сам да је Гроцка заслужила много више и да не разумем зашто рецимо Обреновац, Лазаревац, Младеновац и Сопот имају много већи буџет од Гроцке и да ја то нећу прихватити макар напустио странку. О томе сам обавестио Стефановића који ми је рекао да се смирим и да ће он да види шта даље. После пар дана ми је речено да ћемо добити милијарду. На једном састанку ми је Весић рекао: „то су велике паре, добићеш их, али их ти нећеш потрошити“ што је резултирало мојим бесним одговором. Јер је јасно поручио да ће урадити све да ме смени. Његов и Миличков (Милосав Милићковић) циљ је био да имају марионете који ће извршавати њихова наређења и такве су и добили, потпуно неспособног Панту (Драган Пантелић), шљам у лику (Миленка) Буквића, (Стефана) Дилберовића, (Александра) Рајковића, (Дејана) Влашковића и других и ми смо осуђени на пропаст – истакао је Симоновић.

На површину полако излази прљав веш напредњака, јер они које су напредњаци „пустили низ воду“ не желе да се помире са тим. Ово је вероватно само наговештај како ће изгледати када рат, који у СНС већ дуго букти, прерасте у јавни окршај.

Када напредњаци крену и јавно да се гложу, грађани ће имати прилику да из прве руке чују међусобне оптужбе, а то ће вероватно бити и крај криминалног режима.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар