Почетна » И зашто онда Вучић прича како му нападају чланове породице?!

И зашто онда Вучић прича како му нападају чланове породице?!

од admin
0 коментар

 

– Какво идиотско питање преовладава у Ђиласовим медијима. Еј, шта ће Александар Вучић на изборима за месне заједнице у Новом Саду? Замислите тај грех да члан Извршног и Главног одбора странке учествује у кампањи за изборе. Схватите, гомило беспосличара и твитер политичара, да нас занимају сви могући избори, па и избори за месне заједнице. Да, циљ нам је да свуда победимо и увек ће наљбољи међу нама водити кампање. Ето зато је Андреј Вучић на терену, као и многи други наши страначки активисти, док ви твитујете и паметујете из фотеља по канцеларијама или кафићима – написао је Владимир Ђукановић на друштвеним мрежама.

Нека се председник одлучи, или је његов брат само члан његове породице или је високи функционер СНС. С обзиром на то да је члан извршног одбора, Вучић нема никакво право да се жали и патетише како неко Андреја Вучића напада само зато што је његов брат.

Том патетиком председник Србије покушава да сакрије чињеницу да је његов брат Андреј заправо његова десна рука, његове уши и очи, с обзиром на то да у њега има највише поверења.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар