Почетна » Јовичић доставио оставку: „Овоме се нисам надао“

Јовичић доставио оставку: „Овоме се нисам надао“

од admin
0 коментар

 Према сазнањима нашег портала, одборници ће о оставци расправљати у среду, за када је заказана седница локалног парламента. Оставка актуелног председника Општине Палилула биће прва тачка дневног реда.

„Дубоко сам свестан да због ситуације у којој се тренутно налазим мој останак на месту председника Општине може само да буде отежавајућа околност за функционисање Општине и на штету грађана“, навео је Јовичић.

Он је у оставци написао да му је интерес Општине и њених грађана увек био на првом месту, те да је то основни разлог због којег подноси оставку.

„Мене чека дуга и тешка битка како бих пре свега одбранио сопствену част, као и част моје породице. Нисам се надао да ћу икада морати да улазим у такву битку, али из ове коже се не може. Ситуација у којој се налазим добрим делом је плод моје лакомислености и веровања у одређене људе који очигледно мени нису добро мислили“, навео је Јовичић.

Он је написао да ће о њима свакако говорити када дође време.

„Мени лично као неком ко дубоко верује у исправност политике Александра Вучића и ко ће завуке бити лојалан члан СНС, остаје огроман жал што сам својом лакомисленошћу изневерио човека који је у мене имао велико поверење.

У наступајућем периоду кроз борбу да одбраним сопствену част, као и част моје породице, једнако ћу се трудити да комплетну јавност уверим да Александар Јовичић није никакав криминалац, како су га поједини медији обележили и да је увек радио поштено и честито у интересу грађана“, навео је између осталог Јовичић.

Подсећамо, он је ухапшен почетком јуна са још седам особа, због сумње да су омогућили нелегалне грађевинске радове у тој општини.

Јовичић се сумњичи да је утицао на одговорно лице за инспекцијске послове у Општини Палилула да даље утиче на грађевинске инспекторе да злоупотребом положаја омогуће изградњу објеката без грађевинске дозволе, као и да је од инвеститора за наведене објекте потивправно присвојио 28,8 милиона динара.

Бојана Анђелић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар