Почетна » САОБРАЋАЈЦИ МУ ОПРОСТИЛИ: Шешељ ухваћен у вожњи без дозволе

САОБРАЋАЈЦИ МУ ОПРОСТИЛИ: Шешељ ухваћен у вожњи без дозволе

од admin
0 коментар

Након краћег разговора полиција је лидеру српских радикала прогледала кроз прсте и пустила га да настави своје путешествије

БЕОГРАД – Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, путевима Србије вози без саобраћајне дозволе.

Наиме, Шешељ се у среду после подне упутио према Аранђеловцу, где је присуствовао митингу СРС. Међутим, Саобраћајна полиција зауставила га је на путу Београд-Ниш и затражила возачку дозволу, коју он није поседовао.

Након краћег разговора полиција је лидеру српских радикала прогледала кроз прсте и пустила га да настави своје путешествије.

– Шешељ им је љубазно рекао да нема код себе дозволу, а с обзиром на то да су га препознали и утврдили да се ради о познатом политичару, полицајци су решили да му опросте, пусте га да настави пут и не напишу му казну- објашњава саговорник близак лидеру радикала.

Шешељ је имао поприличан аргумент који је убедио полицајца да попусте. Наиме сам Шешељ по повратку у Србију, након 12 година проведених у затвору хашког трибунала, изјавио је да не поседује лична документа, па је врло могуће да тај проблем још увек није регулисао.

– Не знам да ли је успео да реши и поново извади лична документа, као и возачку дозволу јер је у питању поприлична процедура. Али ако је то разлог, није чудно што су полицајци ипак решили да га пусте, каже извор близак Шешељу.

( Наше новине)

Казна за вожњу без возачке дозволе
По закону за овај прекршај прописана је казна затвора до осам месеци, новчана казна од 100.000 динара и чак 14 поена.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар