Почетна » Саопштење за јавност Покрета „Ћале ово је за тебе“- поводом догађаја у Новом Саду

Саопштење за јавност Покрета „Ћале ово је за тебе“- поводом догађаја у Новом Саду

од Други Пишу
0 коментар

Покрет „Ћале ово је за тебе“ најоштрије осуђује кординисане нападе полиције заједно са приватним обезбеђењем, припадницима „ИнтерСец тим-а“ на грађане Новог Сада.

Главни протагонисти насиља над грађанима у Новом Саду били су Драган Силбашки и Петар Ћеран из „ИнтерСец тим-а“ они се налазе и на руководећим местима у истоименој фирми, по сведочењима људи који су нам се јављали ових дана а желе да остану анонимни они не исплаћују плате на време и јако се лоше односе према радницима.

Силбашки и Ћеран коленима су давили Миодрага иначе оца троје деце и магистра електротехнике кога је Милош Вучевић назвао згубиданом.
То су хероји Новог Сада како их Милош Вучевић назива.

Током јулских протеста у Београду 2020. Године, на демонстранте су слате- коњица, зандармерија,интервентне јединице, хамери као и Беливукова група. Сличан рецепт имамо и у Новом Саду.

Позивамо начелника Новосадске полиције да у најкраћем могућем року по службеној дужности реагује и ова лица приведе правди.
Фирма „ИнтерСец тим“ добила је из буџета града Новог Сада за ову годину 250.000 евра- очигледно да пребија своје суграђане.

Питамо, како то да приватно обезбеђење може да хапси и ставља лисице?

Како то да лице- Драган Силбашки против којег је подигнута кривична пријава за наношење тешких телесних у јануару ове године у кафићу у улици Лазе Телечког поседује и даље дозволу за рад?

Ако не буде правде за народ неће бити ни мира за власт!

Видимо се у четвртак у 19х на протесту у Новом Саду!

 

Председник Покрета“ Ћале ово је за тебе!“
Петар Ђурић

Можда ти се свиди

Оставите коментар