Почетна » ШАРЛАТАНИ, МОЛЕРИ И ПЕЧЕЊЕ Окршај Ђукановића и Прелетачевића на Твитеру

ШАРЛАТАНИ, МОЛЕРИ И ПЕЧЕЊЕ Окршај Ђукановића и Прелетачевића на Твитеру

од admin
0 коментар

Функционер Српске напредне странке Владимир Ђукановић и опозициони одборник у Младеновцу који је изашао на изборе као измишљени лик, Љубиша Прелетачевић Бели, укрстили су копља на твитеру и почастили се епитетима као што су шарлатан, молер, а понудили су се и – печењем.

Прелетачевић је реаговао на изјаву Ђукановића “да су групе грађана које се оснивају већином идиотске и плаћене са стране“.

– Немогуће да сад неки Прелетачевић тамо у Младеновцу има кампању, да се завитлава и добије 21 одсто. Ви немате озбиљну политичку опцију, него шарлатане који падну с Марса – тврди Ђукановић, страхујући да „та врста пародије у Србији и Републици Српској може да разграђује много тога“.

Како је закључио то је веома опасно за једну земљу, али „народу се то свиђа и због незадовољства целом политичком елитом гласају за такве“.

Beli Preletačević (Samo jako)

Бели Прелетачевић (Само јако)

– Хвала му на свему, одушевљен сам описом свих група грађана. Молио бих да се јави лично, јер се ради фасада на општини, платићемо у натури, печењем – поручује Љубиша Прелетачевић Бели, алудирајући на Ђукановићев надимак “Молер”, који је добио када је на питање новинара о разлогу боравка у просторијама Државне лутрије Србије два сата после поноћи, одговрио да је – кречио.

Он објашњава да је у нечему ипак сагласан са послаником СНС-а.

– Видели смо од њих како се идиотски ради и јако нам се свидело – објашњава Бели.

М. Родић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар