Почетна » Саво Манојловић разматра формирање политичке организације

Саво Манојловић разматра формирање политичке организације

од Други Пишу
0 коментар

Након завршених избора, све гласније су спекулације да активиста и један од оснивача покрета “Крени-промени” Саво Манојловић улази у политичку арену. Како сазнајемо, Манојловић још увек није донео одлуку о формирању политичке организације иако, како наводи наш извор, има увид у истраживања јавног мњења према којима ужива велику подршку грађана, али и подршку великог броја јавних личности.

Наш извор подсећа да је Манојловић одржао реч да се неће кандидовати на протеклим изборима, али да је тада јасно поручио да је врло могуће да ће то урадити у неком наредном избрном процесу.

Према сазнањима Нове, на Манојловићеву одлуку о уласку у политичку арену у наредном периоду утицаће бројни фактори, између осталог и понашање политичких актера и понуда коју грађани имају на располагању.

Наш саговорник додаје да незадовољство тренутном политичком ситуацијом у земљи и одусуство бриге за народ разлог зашто се размишља о оснивању организације која ће ући у политичку арену.

Истовремено, нашем дневном листу је речено да није одређен никакав термин до кад ће Манојловић кренути у оснивање политичке организације, нити да се разматрају кадровска решења.

“Спекулације да ће неки људи који су учествовали на недавним изборима бити део организације су неосноване и нетачне”, подвлачи наш саговорник.

Трагом ове информације, покушали смо да контактирамо Манојловића, али он није био доступан за коментар.

У ранијем интервју за дневни лист „Нова“ Манојловић је, на питање да ли ће формирати политичку организацију, рекао да „за сада нема те амбиције“. Шта је још рекао том приликом, прочитајте на овом линку.

Војислав Милованчевић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар