Почетна » Сазнајемо: Александар Јокић нови повереник СНС Гроцка

Сазнајемо: Александар Јокић нови повереник СНС Гроцка

од admin
0 коментар

 “Побједа” је још објавила, да је члан Главног одбора СНС-а и бивши рукометни репрезентативац Србије Владимир Мандић, прикрио податак да је Александар Јокић координатор СНС-а, већ је у јавној изјави навео да је реч о “угледном предузетнику из Београда”.

Иначе, према доступним подацима до којих је дошла “Побједа”, Александар Јокић има и црногорско држављанство јер је рођен у Плаву.

Према сазнањима Жиг инфа, јуче је заказан хитан састанак Општинског одбора СНС Гроцка, који се одржао данас у 10. часова. На овом састанку представљен је нови повереник СНС за Гроцку, управо Александар Јокић. Према истим сазнањима, заказан је још један састанак за сутра у исто време.

Наши извори кажу да је Јокић саопштио да у Гроцкој више нема координатора, већ да ће се искључиво за све он питати. Такође, наводе и да је имао испред себе документацију о сваком присутном члану. Саопштио им је да је и на челу ЕДБ-а, и ако им затреба нешто око „струје“ да могу слободно са њим да „заврше све“. Очекује се да ће у наредном периоду доћи до промена у водећим структурама СНС Гроцка.

Након састанка Општинског одбора, како кажу наши извори, Јокић је одржао састанак и са председником и замеником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем и Дејаном Влашковићем.

Према сазнањима Жиг инфа, поред Браничевског округа, Јокић  води двадесетак одбора напредњака, што у Србији тако и у дијаспори.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар