Почетна » САЗНАЈЕМО Он ће бити нови председник радикала у Гроцкој!

САЗНАЈЕМО Он ће бити нови председник радикала у Гроцкој!

од admin
0 коментар

Према сазнањима Жиг Инфа, сутра у 19. часова одржаће се Општински одбор Српске радикалне странке, када ће се изабрати нови председник.

Радикали у Гроцкој до сада нису имали председника, већ су имали повереника Мирослава Божића. Према нашим сазнањима, нови председник ОО СРС-а биће Ненад Панић из Гроцке.

У трци за председника ОО Гроцке, спекулисало се ранијих месеци између два кандидата – Мирослава Јелића и Ненада Панића. Међутим, према нашим сазнањима, Јелић ће од сутра добити место у Градском одбору, док ће Панић постати председник радикала у Гроцкој.

Иначе, већ месецима уназад траје блаћење грочанских радикала од стране бивших чланова. Наиме, В. Т, који је водио активну кампању на друштвеној мрежи Фејсбук, грубо је оптуживао садашњи ОО Гроцка за разне секс афере и скандале, В. Т, осим нагађања и спекулисања није изнео конкретне доказе. Резултат такве кампање јесте да је В. Т  искључен из странке, а примећено је да су његови постови обрисани на друштвеној мрежи.

Једина валидана замерка, ако се то може сврстати у замерку, јесте чињеница да је Ненад Панић на изборима 2016. године учествовао са Новом Србијом.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар