Почетна » Сазнајемо: Секретарка СНС Гроцка поднела оставку

Сазнајемо: Секретарка СНС Гроцка поднела оставку

"Похотна Јаца" није више на трону

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, секретарка ОО СНС Гроцка, Јасмина Мандић поднела је јутрос оставку. Како се пожалила једном свом пријатељу, не жели више да учествује у одбору у којем се запошљава ко стигне, судећи по уговорима које је имала на увид.

Иначе, Јасмина Мандић је постављена на место секретара у СНС Гроцка, 21. децембра прошле године. У својој политичкој каријери остаће упамћена као „Похотна Јаца“ због секс скандала.

Пре неколико година тадашња заменица председника Општине, Јасмина Мандић, била је врло актуелна због умешаности у секс скандал који је недељама потресао Општину. Због тог скандала, скинута је са листе за народне посланике.

Преписка дописивања Јасмине Мандић, архива

Више – Биографија Јасмине Мандић

Била је одана бившем председнику Драгољубу Симоновићу до самог краја његове власти. Након његове смене није била политички активна све до децембра прошле године, када је на место секретара поставља повереник Александар Јокић, али на препоруку садашњег председника Драгана Пантелића. Тада се сматрало да је Јасмина Мандић једина особа која се може одупрети многобројним струјама и успоставити контролу над грочанским напредњацима. Наводно се посвађала са бившим председником Симоновићем, те је тада било довољно квалификована да практично управља грочанским напредњацима.

Ипак, и онај на чији је предлог дошла, актуелни председник Гроцке, Драган Пантелић се врло брзо разочарао у Мандићку.

С друге стране, у овом „другом мандату“ Јасмина Мандић остаће упамћена као једна од малобројних  функционера (можда и једина) СНС-а, која није примала плату за свој рад из буџета ГО Гроцка. Њено ангажовање за место секретара СНС-а Гроцка, плаћено је из страначког прилива обезбеђених од стране још увек актуелног повереника Александра Јокића.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар