Почетна » Сазнајемо: СНС Гроцка ипак воли да се „Боцка“

Сазнајемо: СНС Гроцка ипак воли да се „Боцка“

од admin
0 коментар

 Наиме, према сазнањима Жиг инфа данас је за секретара СНС-а у Гроцкој, постављена Јасмина Мандић, уместо Сање Јовановић. Према речима наших извора то је први потез новог повереника Александра Јокића. Како још наводе наши извори, сматра се да Јасмина Мандић је једина особа која се може одупрети многобројним струјама и успоставити контролу над грочанским напредњацима. Наводно се посвађала са бившим председником Симоновићем, те је сада довољно квалификована да практично управља грочанским напредњацима.

Пре неколико година тадашња заменица председника Општине Јасмина Мандић, била је врло актуелна због умешаности у секс скандал који је недељама потресао Општину. Због тог скандала, скинута је са листе за народне посланике.

Преписка дописивања Јасмине Мандић, архива

Када је ова преписка изашла и у једним дневним новинама, Јасмина Мандић се, као у представи „Госпођа министарка“ потрудила да купи сва издања  новина, како би ублажила бруку у јавности. Након тога излази и колумна под називом „Цела Гроцка воли да се боцка“. 

У колумни се говори о томе да је на дан када је председник Србије Томислав Николић расписао изборе, на друштвеним мрежама искочила и сочна преписка двоје заљубљених, чија је интима у први мах бацила у други план 24. април.

 Случај Јасмине Мандић, заменице председника општине Гроцка, добар је показатељ да јавне личности и бројни функционери морају више да воде рачуна о својој приватности. То је и опомена, јер их и најмања непажња може коштати позиције и угледа. Мандићева је услед своје брзоплетости заборавила да на радном месту сакрије и закључа своје фантазије према другој особи, па је себи, породици, странци, општини и пријатељима нанела брдо проблема и разлога за бригу, наводило се између осталога у тој колумни.

Након бурне секс-афере, у којој је на видело испливала њена масна преписка с наводним љубавником, ова политичарка одлучила је да очисти своје грешне мисли. Да би у томе успела, заузела је ни мање ни више него место координаторке за верске заједнице! 2016., Мандићева је, након формирања скупштинске већине у Гроцкој, где је апсолутну победу извојевао СНС, постављена за члана Већа задуженог за област информисања и координацију с верским заједницама. На тај начин функционерка СНС у продуховљеном друштву могла је да окаје грехе своје посрнуле маште, а није јој ни било тешко ако се има у виду њен ортачки однос са свештеником с којим је ћаскала током једне свечаности у Гроцкој, када се он без блама загледао у њене буткице.

Развојно образовање Јасмине Мандић је такође занимљиво. Средња школа коју је похађала Мандићева, налазила се у Оџацима и букнула је у пожару убрзо након што је Жиг инфо почео да истражује њено образовање.

На изборима 2012. године, Јасмина Мандић је навела да је женски фризер. Ванредни парламентарни избори 2014. у Србији одржани су 16. марта, а истог дана су одржани и ванредни избори за локалну власт у Београду. Били су то десети парламентарни избори од увођења вишестраначја у Србији, а седми ванредни. Јасмина Мандић пријављује да је студент факултета за пословне и финансијске студије. 

Дневни лист Политика крајем јуна 2014.године објављује интервју са Јамином Мандић у коме се наводи да је она студент економије.

 -Јасмина Мандић има 34 године. Политички је ангажована још од 2002. године, а од 2007. члан је Општинског већа у Гроцкој, што јој је и прва политичка функција. У редовима Српске напредне странке је од оснивања ове партије. Живи с оцем и студира економију, наводи Политика 30.јуна 2014. године.

Сматра се да је једина остала до самог краја верна Драгољубу Симоновићу – Сими. Једина је која је остала без било какве функције од како је Симоновић изгубио власт. Јасмина је, наводно, показала преписке са Симоновићем које су јој послужиле као алиби да докаже новом поверенику СНС-а Јокићу, да је у завади са њим. 

Можда су Симоновић и Мандић одиграли кључну игру и преварили и новог повереника Јокића, показивањем управо такве преписке. Можда и постоји „свађа“ између дојучерашњих изузетно блиских и верних пријатеља, али њихово пријатељство  је и сувише јако да би мржња била превелика.

Свакако, Јасмина Мандић је рециклирана и СНС Гроцка овим потезом је заправо показала да су појединачни интереси јачи од интереса јавности.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар