Почетна » СЕДАМ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СНС ДС: Шта тачно напредњаци данас славе? СНС: ДС је странка лопова и криминалаца

СЕДАМ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СНС ДС: Шта тачно напредњаци данас славе? СНС: ДС је странка лопова и криминалаца

од admin
0 коментар

Српска напредна странка обележила је седам година од свог оснивања прославом у Сава центру.

Том приликом Александар Вучићје изјавио да тајкуни више не управљају Србијом, док му је председник Србије Томислав Николић поручио „Издржи, Александре“.

ДС: Шта тачно напредњаци данас славе?

Након одржаног славља, огласила се Демократска странка саопштењем у којем је питала шта је до данас СНС славио.

Демократе су напредњаке упитали да ли су славили смањење плата и пензија и, како тврде, најмањи привредни раст у региону, повећање пореза, то што се Србија од марта 2012. није помакла у европским интеграцијама или то што је имала најнижи ниво инвестиција у последњих 15 година.

– Да ли је славила то што ниједни избори у претходне три године нису прошли без пребијања кандидата који нису из СНС? Да ли је славила то што се закони у Србији мењају тако да погодују њиховим пословним партнерима? То што је тајкунима поклонила земљиште које су стекли у сумњивим приватизацијама? То што се јавни дуг Србије од како је СНС дошла на власт повећао за 10 милијарди евра – питају демократе.

Демократе су упитале да ли је СНС славила то што се, како тврде, у свим извештајима говори о никад горој ситуацији у медијима, то што њену владу хвале само банкари док народ све теже живи или то што већ три године убедјује градјане како нам иде одлично, а они сами виде да им је плата смањена, а живот све скупљи.

– Да ли је славила то што се због такозваних инвестиција од којих профитирају њихови пријатељи Србија задужује? Да ли је славила то што је Србија једина земља у Европи која је смањила плате просветарима – упитао је ДС напредњаке.

 

СНС: ДС је странка лопова и криминалаца

На оптужбе демократа, стигао је и одговор напредњака у коме су навели да  Србија слави сваки дан од када демократе нису на власти.

СНС је ДС-у поручила да би било боље да „они који су се обогатили пљачкајући Србију, а народ оставили без посла и будућности, одговоре зашто се њихов шеф Бојан Пајтић плаши детектора лажи и шта то крије“.

– Да ли се плаши да ће се открити како је опљачкао Развојну банку Војводине, Фонд за развој, покрајинске робне резерве, или како је, заједно са својим другарима из ДС-а, пљачкао народне паре и отимао и од избеглица, од људи настрадалих у поплавама и земљотресу, од социјално угрожених, па чак и од деце са посебним потребама? – питају из СНС.

 

Жиг Инфо/агенције

Можда ти се свиди

Оставите коментар