Почетна » Сергеј Трифуновић Мају Гојковић назвао „ФУКСОМ“, она њега „ПРОСТАЧИНОМ СА БИПОЛАРНИМ ПОРЕМЕЋАЈЕМ“, а онда се умешала и ПРЕМИЈЕРКА

Сергеј Трифуновић Мају Гојковић назвао „ФУКСОМ“, она њега „ПРОСТАЧИНОМ СА БИПОЛАРНИМ ПОРЕМЕЋАЈЕМ“, а онда се умешала и ПРЕМИЈЕРКА

од admin
0 коментар

Глумцу Сергеју Трифуновићу, који се јуче преко свог Твитер налога увредио председницу Скупштине Србије Маји Гојковић и назвао је „фуксом“, данас је одговорила премијерка Ана Брнабић такође преко ове друштвене мреже.

– Једини одговор на то када нас назову „фуксама“, позивају на силовање и вешање, једини одговор на бесомучна и неуморна вређања и претње је да радимо више – отворимо још радних места, формирамо Фонд за науку, отворимо неки музеј и реновирамо позориште. Само храбро и упорно напред – написала је премијерка на свом твитер налогу.

 

Трифуновић се увредљиво обратио Маји Гојковић и назвао је фуксом. Он је на тај начин реаговао на њено јучерашње излагање у коме га је поменула.

„Није фуxо поента у доступности, већ у томе да си ‘много учинила за децу Србију’ – спречила Алексин закон, Тијанин закон, опструисала да се деца лече у иностранству, да порез од игара иде на лечење деце итд. То што си глупа, то ти је опроштено. Само би било боље да си глупа код куће“, написао је Трифуновић на Твитеру.

Маја Гојковић је на то јуче рекла да сматра да је Сергеј добар глумац, али је „очигледно простачина пар екселанс каквог Србија одавно није доживела“.

 

– Ићи ћу да га гледам, али ћу се заиста забринути за његов биполарни поремећај – рекла је Маја Гојковић.

Она је оценила да је то „симбол њиховог покрета (СзС)“ и подсетила да је његов члан Жељко Веселиновић предложио силовање премијерке.

– Надам се да ћете имати пуно оправдања за ово што је Сергеј Трифуновић написао као припадник Савеза за Србију, није он овде глумац – прокоментарисала је председница скупштине.

Сергеј је потом још један твит наменио председници Скупштине:

 

– “Сергеј Трифуновић вређа жене”. Па ви ни у Стразбуру не би могли да докажете да је Маја Гојковић уопште људско биће, а некмоли жена!? – написао је он синоћ.

Н. З.  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар