Почетна » ШЕШЕЉ 24 ГОДИНЕ НИЈЕ БИО НА МОРУ: Последњи пут сам био са Јадранком и децом, а био је и Тома! 6 ЦГ специјалаца носило ме у пиџами до министра! (ВИДЕО)

ШЕШЕЉ 24 ГОДИНЕ НИЈЕ БИО НА МОРУ: Последњи пут сам био са Јадранком и децом, а био је и Тома! 6 ЦГ специјалаца носило ме у пиџами до министра! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Нисам био на мору 24 године и недостаје ми српско море и трудим се да што пре ослободимо макар парче да и ја могу да се скрасим тамо негде, у некој котлини… Да упловим као кит са овом својом масом… Са ових својих 120 кила, да нестане море… Дигао би се ниво мора, открио је кроз смех лидер радикала Војислав Шешељ и насмејао водитељку јутарњег програма ТВ Хепи.

Шешељ је рекао да многи не иду на море и по двадесетак година – нема народ пара – а онда испричао шта се њему догодило управо пре 24 године на том његовом последњем летовању, када је руководство СРС решило да колективно оде на море и закупи једну стару вилу у Перасту претворену у хотел.

– Било нас је 36, био сам са супругом и децом… Био је и Тома Николић са својом породицом, Светозар Радишић, Драган Тодоровић… и ми смо уговорили да тамо будемо месец дана, закупили ту вилу, пола платили унапред и планирали да те дане искористимо да мало и митингујемо по Црној Гори.

Шешељ је испричао и шта је потом било и открио како су му у 3-4 сата ујутру на врата хотелске собе банули црногорски специјалци да га по наредби министра црногорског МУП доведу у Котор на разговор…

 

– Ја у ова доба немам шта ни са својом женом да разговарам а камоли с министром – кажем ја њима, а они мени ово: Ако не отворите врата, ми ћемо да развалимо и ја им онда отворим у некој оној летњој краткој пиџами и кажем да нећу да идем, а они сви од брега одваљени… огромни специјалци.. И кажу ми ако нећете ми ћемо вас однети у Котор! И они ме узму онако испод пазуха, лагано, а ја опустим сваки мишић намерно… онако са својих 120 кила… Прво је био један, па двојица, онда тројица и четворица па су ме на крају чак шесторица носила до џипа и убацила позади… Тако су ме и изнели и из џипа и понели на први спрат код министра и спустили на неки кауч…- испричао је Шешељ своју луду догодовштину, а онда открио шта му црногорски министар урадио тада и како му се све то вратило кад је Шешељ заузео нека од најважнијих места у државном врху и Скупштини Србије.

– Кад се све то догађало, имао сам два сина – Николу који је тад имао 10 година и Александра који није имао ни годину, није још ни проходао… Тако су ме с породицом експедовали за Београд, као и Тому Николића и његове, а мој ауто у Београд вратио је Драган Тодоровић на челу колоне – присетио се Шешељ.

Курир.рс/ТВ Хаппy

Можда ти се свиди

Оставите коментар