Почетна » Шешељ: Добровољно се нећу вратити у Хаг

Шешељ: Добровољно се нећу вратити у Хаг

од admin
0 коментар

Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ поновио је вечерас у Нишу да се добровољно неће вратити у Хаг и да нема потребе да додатно коментарише одговор његовог правног тима Жалбеном већу Хашког суда, јер у њему, како је рекао, све пише.

Шешељ је, најпре, на конференцији за новинаре, а затим и на митингу у центру Ниша, рекао да су српски радикали посвећени обнови странке и да су због медијске блокаде принуђени да се присталицама обраћају на јавним трибинама путујући по Србији.

Шешељ је на митингу изнео погледе СРС о томе какву би спољну и унутрашњу политику требало да води Србија у којој се тешко живи и у којој је актуелана власт као и досманлијска изневерила очекивања и наде грађана, поновивши већ изнете оптужбе и критике на рачун председника Томислава Николића и премијера Александра Вучића.

Шешељ је рекао да би Србија у спољној политици требало да се интегрише са Русијом и савезом земаља око ње, као и да би требало да приступи војном савезу са Русијом и чланицама тог савеза.

У унутрашњој политици треба водити паметну националну политику са ослонцем на сопствене снаге.

Шешељ је поново затражио расписивање избора на свим нивоима и рекао да он „пикира место председника владе“.

Шешељ је рекао да би СРС могао да сарађује са странкама које су наклоњене Русији и да би у СРС могли да се врате сви они чланови који су је напустили осим оних који су украли тој странци одборнички или посланички мандат.

Он је окупљеним присталицама дуго говорио и рекао да би тако могао целу ноћ што значи, како је додао, да је у доброј кондицији.

На митигу су говорили локални лидери СРС и функционери странке Вјерица Радета, Зоран Красић, Милорад Мирчић и Немања Шаровић.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар