Почетна » ШЕШЕЉ ОДГОВОРИО БЕЛОМ: Прелетачевић има поховани мозак, добар за јело, али веома лош за размишљање!

ШЕШЕЉ ОДГОВОРИО БЕЛОМ: Прелетачевић има поховани мозак, добар за јело, али веома лош за размишљање!

од admin
0 коментар

Бели Прелетачевић је прозвао лидера радикала и рекао да му је мило што га је отерао у пензију. Убрзо је стигао и одговор

Бели Прелетачевић у интервјуу Куриру прозвао је лидера радикала Војислава Шешеља, и рекао да му је мило што га је отерао у пензију.

Међутим, ни лидер радикала није остао дужан Прелетачевићу, па му је одговорио да је у пензији већ пет година, и да му је мозак похован.

– Нико не може да ме отера у пензију јер сам ја већ пет година у пензији. А што се тиче Белог Прелетачевића, не могу да кажем да он нема мозак, али његов мозак је похован. То значи да је добар за јело, али веома лош за размишљање – рекао је Шешељ за Еспресо.

Због резултата који је постигао на председничким изборима, на којима је освојио треће место и потукао председничке кандидате који су више од 20 година на политичкој сцени, у интервјуу Куриру Љубиша Бели Прелетачевић рекао је да му је веома драго што их је „разбио“.

– За Шекија ми је баш било драго, али ваљда ће Аца да га прими у своју партију, слично размишљају. Желимо да све те истрошене главе које су годинама закачене на народну грбачу отерамо у пензију. Ово је само почетак тог процеса – рекао је Бели.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар