Почетна » Шиндић: За Београђане је најбоље решење да се Александар Шапић исели

Шиндић: За Београђане је најбоље решење да се Александар Шапић исели

од Жиг Инфо
0 коментар

Повереник Србија центра за град Београд Бошко Шиндић изјавио је да би за нормалан живот Београђана најбоље било да се Александар Шапић исели уместо што најављује исељавање Титовог гроба.

“Од Титовог гроба постоји нека корист, рецимо обилазе га турист. Од Шапића имамо само штету. Он је човек који је неморалан и не заслужује да буде градоначелник Београда. То показује чињеница да боље плива у лажима, манипулацији и корупцији него у базену”, рекао је Шиндић на конференцији за новинаре поводом избора градоначелника Београда.

Према његовим речима Александар Шапић нема конкретну политику коју може да представи грађанима, већ само “србује”.

“Док он србује, намештају се тендери, трамваји се плаћају три пута скупље, руши се Сајам, руши се Савски мост. А све то зарад приватниг пројекта Београд на води”.

Шиндић је подсетио и на то да Александар Шапић током кампање није имао ниједан самостални билборд у Београду.

“Он се сакрио иза имена Александра Вучића. Свакако, избори на основу којих је формирана ова скупштина били су само фарса. И градоначелник који ће бити изабран на основу те скупштине такође ће бити фарса”.

Он је додао да ће режим “наставити да пљачка Београђане, пре свега преко пројекта Експо 2027.

“Такође се поново планира активација пројекта Рио Тинта који је јако штетан како по грађане тако и по животну средину. Србија центар ће увек бити на страни истине, на страни грађана и заједно ћемо са осталим партнерима организовати отпор како бисмо све штетне пројекте онемогућили”.

“Без обзира на све то актуелни режим представља нашминканог мртвака. И без обзира што лепо изгледа он не постоји. То ће се врло брзо и показати”, закључио је Шиндић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар