Почетна » Синдикат „Слога“ реаговао на палачинке: Има ли Горан Весић санитарну књижицу?

Синдикат „Слога“ реаговао на палачинке: Има ли Горан Весић санитарну књижицу?

од admin
0 коментар

 

Весић је на свом ТикТок налогу објавио снимак како у кухињи ресторана припрема тесто и пече палачинке, и додао да то ради једном недељно за запослене, а Веселиновић је оценио да је недопустиво и Весићева чиста злоупотреба службеног положаја да за своје промотивне потребе на друштвеним мрежама користи кухињу Скупштине града.

Лично, не спорим Весићеве тежње да буде некакав „тиктокер и забављач“ на друштевним мрежама, али је недопустиво да својим рукама „прчка“ у кухињи ресторана Скупштине града и тиме доведи у опасност да се објекат контаминира заразним болестима, посебно сада када расте број оболелих од вируса короне, упозорио је Веселиновић, који је и градски одборник.

Он је додао да лично сматра да Весић може сада да изда и књигу рецепата, „пошто има списатељског талента“, али је недопустиво да каља углед запослених у кухињи Скупштине града који морају редовно да иду на санитарне прегледе у складу са законом.

„Један дан заменика Весића видимо да шета по депонији у Винчи а наредних дана пече палачинке у скупштинском ресторану града Београда. Логично је питање – има ли он санитарну књижицу“, запитао је Веселиновић

Он је указао да су, по закону, санитарни прегледи обавезни за категорије запослених лица у ресторанима јер могу допринети појави и ширењу заразе и угрозити здравље већег броја људи који су корисници њихових производа и услуга.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар