Почетна » СИНИША МАЛИ ПОДНОСИ ОСТАВКУ: Одлази због афере Савамала!

СИНИША МАЛИ ПОДНОСИ ОСТАВКУ: Одлази због афере Савамала!

од admin
0 коментар

Курир захтева да се сви они који су учествавали у незаконитој акцији пронађу и да се истрага убрза

После објаве мандатара Александра Вучића да је врх градских власти у Београду одговоран за ноћно рушење у Савамали, градоначелник Београда поднеће оставку, сазнаје Курир!

– Синиша Мали више не може да обавља ову функцију, а јасно је ко представља врх власти у Београду – каже саговорник Курира.

Подсетимо, Александар Вучић је дана обелоданио да „постоје докази да су људи који имају објекте у Савамали долазили у одређене иституције да прете и говорили су да неће да се склоне док не добију одређену суму новца, али то није био разлог за онакву интервенцију“. Он није хтео да говори о именима одговорних, а на новинарска инсистирања је навео да је на државним органима да говоре о детаљима. Мандатар за састав нове владе рекао је да је сигуран да њихове намере нису биле криминалне, али да ће свакако одговарати.“Сматрам да је веома важно да се разликујемо од претходника, да увек кажемо истину, да ништа не кријемо“, рекао је Вучић.

Упитан да ли то значи да ће градоначелник Београда бити смењен, Вучић је казао да постоје различите врсте одговорности, да треба сачекати надлежне органе, али да је Мали за Београд и њега као грађанина Београда урадио више него било који градоначелник до сада.

ЕПК   Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар