Почетна » Скандалозна изјава градоначелника Краљева после концерта Јелене Карлеуше

Скандалозна изјава градоначелника Краљева после концерта Јелене Карлеуше

од Други Пишу
1 коментар

Градоначелник Краљева Предраг Терзић напао је опозицију на свом Фејсбук налогу. Он је написао, коментаришући саобраћајну несрећу која се догодила у суботу у близини Краљева, да је локална опозиција ову трагедију искористила да би „прикупљала политичке поене“. Он је додао, правдајући одлуку да се одржи концерт у Краљеву,

Терзић је, у објави на свом налогу на Фејсбуку, написао да „лешинари из краљевачке опозиције не бирају ситуацију ни начин у покушајима да дођу до политичких поена потврда је и трагедија која је у суботу погодила петочлану породицу и њихову комшиницу“.

„Као што су после убистава у школи ‘Владислав Рибникар’ покушавали да дођу на власт, тако су и сада смрт троје деце, од којих је једно била беба од само годину дана, користили да прикупе политичке поене. Уместо да у суботу увече искључе музику, што су урадили сви краљевачки угоститељи, ресторани у којима су краљевачки опозиционари стални гости, су целе вечери пуштали гласну музику и веселили се. И онда је сутрадан, један од њих, још припит од банчења, глумио забринутост и говорио на једној опозиционој телевизији, критикујући градску власт и одржавање концерта Јелена Карлеуше“, написао је он.

 

Како каже, опозицији ни „председник, ни градоначелник, ни председник општине, немају надлежности да спашавају животе људи, а поготову не животе оних који нису староседеоци“.

Подсетимо, тешка саобраћајна несрећа догодила се у суботу око 13.00 часова на путу Рашка – Краљево када је, под још неутврђеним околностима, дошло до судара возила Војске Србије и путничког аутомобила „форд“ у ком су били породица Лазовић – отац, мајка и троје деце и њихова комшиница. Стравичну несрећу је преживела само несрећна мајка, док је њих петоро подлегло повредама на лицу места.

Само један дан након несреће, у центру Краљева певачица Јелена Карлеуша одржала је концерт. Тим поводом, реаговао је председник Градског одбора странке Србија центар у Краљеву Владимир Савић, и упитао зашто се, „уместо Дана жалости организује срамотан концерт СНС промотерке“.

Такође, на одржани концерт у центру Краљева реаговао је и Владимир Маровић из Локалног фронта, и рекао је да се „овде ради о механизму исцрпљивања јавних средстава“.

Predrag Terzić. Foto: Nova.rs

Нова.рс

Можда ти се свиди

1 коментар

Srbin iz Nemacke септембар 23, 2024 - 17:46

Grozan smo narod ! Nema nam spasa !

Понови

Оставите коментар