Почетна » СКАНДАЛОЗНИ ПРЕДИЗБОРНИ СПОТ: Напредњаци исмевају незапослене младе који критикују владу! (ВИДЕО)

СКАНДАЛОЗНИ ПРЕДИЗБОРНИ СПОТ: Напредњаци исмевају незапослене младе који критикују владу! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Српска напредна странка објавила је данас први предизборни спот који ће се емитовати на телевизијама у току предизборне кампање.

Први телевизијски спот Српске напредне странке објављен је у току данашњег дана. Спот није само предизборно-пропагандне природе, већ је усмерен против свих младих који критикују Вучићеву владу!

Наиме, спот почиње са сценом у оквиру које двојица момака седе у кафићу у сред бела дана, пуше цигарете, пију кафу и сок.

Глас из позадине поставља питање: “Извините, шта мислите о разултатима рада владе?”

Један од младића одговара: “Ма, која влада? Ови ништа не раде”, а други додаје да “мора да се запне.”

Затим креће набрајање успеха Вучићеве владе.

Први део пропагандног спота СНС директно је усмерен против младих који, како то Вучић воли да каже, ништа не раде, седе у кафићима и пију кафу у сред беле дана и дају себи за право да критикују његов двадесетчетворочасовни рад!

Раније су политичке странке усмеравале предизборне спотове против других странака. Међутим, Вучић је први који је предизборну кампању окренуо против грађана који не могу да нађу посао!

Да ли су глумци из овог скандалозног спота можда запослени у Вучићевом бот тиму? Како ствари стоје, млади могу једино да добију посао у Вучићевом бот тиму!


(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар