Почетна » Славица Радовановић: Инспектор који је открио Беливуков клан у гробу, а Дијана Хркаловић и Папић се слободно шетају

Славица Радовановић: Инспектор који је открио Беливуков клан у гробу, а Дијана Хркаловић и Папић се слободно шетају

од Други Пишу
0 коментар

Посланица Народне странке Славица Радовановић изјавила је данас да је Вељка Беливука и његов клан ухапсила полиција, а не СНС који се тиме „непрекидно хвали“, а инспектор Дејан Јовић, који је први написао информацију о Беливуку, више није жив, док се они који су штитили криминални клан „слободно шетају по Србији“.

„Јовић није добио награду него гробно место, док бивша државна секретарка МУП-а Дијана Хркаловић и бивши заменик начелника СБПОК-а Горан Папић не сносе последице, него одговарају за најлакша кривична дела. Шта мислите, како се осећају породице они који су дигли руку на себе због терора који су трпели у полицији“, упитала је Славица Радовановић на седници Скупштине Србије на којој се расправља о правосудним законима.

Славица Радовановић је истакла да Дијану Хркаловић и Папића „није довела Србија, него их је довела партија“.

„Полиција мора да буде потпуно независна у свом раду. Не смете да читате овде полицијске извештаје. Ко сте ви, посланици, да читате извештаје полиције и да се мешате у рад полиције“, рекла је Славица Радовановић, која је и пуковница полиције у пензији.

Посланица Народне странке Ивана Парлић рекла је у компанији „Еликсир“ у раду са опасним материјама ангажовано 19 затвореника, а не шест како тврди министарка правде Маја Поповић.

„У саопштењу Управе за извршење кривичних санкција изнето је низ неистина. У документацији ’Еликсира’ наводи се да су изложени нису опасности, а ви сте рекли да нису изложени ниједној опасности. Поред тога, они раде осам сати, односно од 7 до 15 сати, а не шест сати као што ви тврдите“, рекла је Ивана Парлић.

„Србија није студио телевизије Пинк где сте се ви раскомотили. Ви сте сарадник мафијашког клана“, рекла је Ивана Парлић министарки Маји Поповић.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар